energetisch kindercoach
20180708_091801_edited3
praktijk KC_edited1
praktijk stoeltjes_edited2

(ENERGETISCH) KINDERCOACH


Soms zijn kinderen onzeker, niet weerbaar of juist te weerbaar, piekeren ze vaak, zijn ze gevoelig, ervaren ze leerproblemen, maken ze moeilijk vriendjes... Allemaal "puzzels" die een kind met zijn/haar ouders te leggen heeft. Gaat het even niet lekker met uw kind thuis of op school?

In dat geval ondersteun ik jullie graag als kindercoach. Tijdens een kindercoachsessie werk ik met uw kind. We voeren probleemoplossende gesprekken en er worden (creatieve) spelvormen/opdrachten ingezet ter ondersteuning.

Als aanvulling op een regulier kindercoachtraject, bestaat er de mogelijkheid een energetische behandeling in te zetten.

Energetisch staat voor veronderstelde energiestromen in ons lichaam welke we niet zien, maar die er wel zijn. Vergelijk het met riviertjes die ervoor zorgen dat overal in ons lichaam energie stroomt. Als energie stroomt voelen we ons fit. Stroomt de energie niet goed, dan zit er een blokkade. In de rivier is als het ware een dam of opstopping ontstaan. Ik probeer aan te sluiten bij het gevoel van uw kind en in te voelen hoe zijn/haar energiebanen stromen. Waar mogelijk voer ik

energie toe of af met het doel het kind innerlijk sterker te maken en de problematiek te overwinnen.

BEREIKBAARHEID

 

Praktijk PuzzleMe is werkzaam in omgeving

Noord-Brabant en te bereiken van ma t/m vrij.

Indien ik niet in de gelegenheid ben uw telefoontje aan te nemen, spreek dan mijn voicemail in of stuur een mail en ik neem z.s.m. contact met u op.

CONTACT

 

 

PuzzleMe coaching en begeleiding

Fokkershoek 9, 5473 VD, Heeswijk-Dinther

Telefoon 06 11587214

KvK nummer: 73526738

btw-id: NL001759154B27

 

info@puzzle-me.nl

 

 

© copyright