NEI coach
P1277699_edited2

NEURO EMOTIONELE INTEGRATIE / NEI


Ervaar jij of je kind een klacht en wil je ontdekken of de oorzaak daarvan in het gevoelsleven ligt? Wil je loskomen van blokkades en leven zonder sabotagegedrag? Aarzel dan niet en laat je meenemen in "een spannende ontdekkingsreis" in de vorm van NEI.

Een reis die leidt tot het onderbewuste bewust te maken en tot een oplossing van de klacht.

Veel klachten komen voort uit eerdere ervaringen. Hoewel we een ervaring kunnen zijn vergeten of hebben weggestopt, ligt deze nog wel opgeslagen in ons onderbewustzijn. Elke (emotionele) ervaring die niet verwerkt wordt, blijft onderbewust invloed uitoefenen op ons functioneren en gedrag. Dit uit zich in klachten zoals o.a. verdriet, onzekerheid, leer- en concentratieproblemen, migraine, verslaving, buikpijn, allergieën etc.

NEI is een zachte en vriendelijke manier om de onverwerkte ervaring alsnog op te sporen met als doel de last die je ervan ervaart op te heffen.

Lange praatsessies en/of het opnieuw ervaren van de ervaring is doorgaans niet nodig. Juist om die reden is NEI een prettige behandelvorm en geschikt is voor iedereen, jong en oud en in elke levensfase.

BEREIKBAARHEID

 

Praktijk PuzzleMe is werkzaam in omgeving

Noord-Brabant en te bereiken van ma t/m vrij.

Indien ik niet in de gelegenheid ben uw telefoontje aan te nemen, spreek dan mijn voicemail in of stuur een mail en ik neem z.s.m. contact met u op.

CONTACT

 

 

PuzzleMe coaching en begeleiding

Fokkershoek 9, 5473 VD, Heeswijk-Dinther

Telefoon 06 11587214

KvK nummer: 73526738

btw-id: NL001759154B27

 

info@puzzle-me.nl

 

 

© copyright