over mij
profielfoto
NR 2

 

MARIËNNE VAN DER PAS VAN DAAL

 

Ik ben geboren in 1979 te Nistelrode, maar woon vanaf mijn 6e in Heeswijk-Dinther. Hier leerde ik mijn man kennen en samen kregen we 2 kinderen.

Ik heb jarenlang gewerkt in het basisonderwijs als leerkracht en later als Intern Begeleider. Ik ervaarde plezier in het (samen)werken met kinderen en ouders.

Ik dacht dat hier mijn hart lag, maar kreeg steeds vaker een onrustig gevoel waar ik lange tijd geen gehoor aan gaf.

 Als mens en als ouder kom ik dagelijks voor nieuwe (opvoedkundige) uitdagingen te staan en hebben ook wij de nodige 'puzzels' te leggen. Aanvankelijk zocht ik mijn heil hiervoor in het reguliere circuit, maar we besloten daarnaast ook de wegen van het alternatieve circuit te bewandelen.

Dit bracht vele inzichten. Inzicht in mijn kinderen, inzicht in ons gezin en niet onbelangrijk inzicht in mezelf!

Het moment brak aan dat ik niet meer voorbij kon gaan aan mijn gevoel. Het maakte me duidelijk dat mijn passie ligt in het ondersteunen van kinderen en volwassenen vanuit een coachende rol en vanuit mijn idealen. Mijn baan in het onderwijs heb ik vaarwel gezegd en ik besloot een eigen

coachingspraktijk op te zetten. En zo werd ik de trotse eigenaresse van  "PuzzleMe".

Om een volwaardig coach te zijn blijf ik me bijscholen. Ik heb de opleiding tot energetische kindercoach en NEI coach afgerond. Daarnaast heb ik een aantal bijscholingen en cursussen gevold. O.a. over hooggevoeligheid en familieopstellingen en ben ik bevoegd practitioner voor het geven van Access Bars TM.

BEREIKBAARHEID

 

Praktijk PuzzleMe is werkzaam in omgeving

Noord-Brabant en te bereiken van ma t/m vrij.

Indien ik niet in de gelegenheid ben uw telefoontje aan te nemen, spreek dan mijn voicemail in of stuur een mail en ik neem z.s.m. contact met u op.

CONTACT

 

 

PuzzleMe coaching en begeleiding

Fokkershoek 9, 5473 VD, Heeswijk-Dinther

Telefoon 06 11587214

KvK nummer: 73526738

btw-id: NL001759154B27

 

info@puzzle-me.nl

 

 

© copyright