PuzzleME
NR 2
profielfoto

 

HET ONTSTAAN VAN PUZZLE-ME

 

Mijn naam is Mariënne van der Pas-van Daal. Ik ben geboren in 1979 te Nistelrode, maar woon vanaf mijn 6e levensjaar in Heeswijk-Dinther.

Hier leerde ik mijn man kennen en samen kregen we 2 kinderen.

Ik heb jarenlang gewerkt in het basisonderwijs als leerkracht en later als Intern Begeleider. Ik ervaarde plezier in het (samen)werken met kinderen en ouders.

Ik dacht dat hier mijn hart lag, maar kreeg steeds vaker een onrustig gevoel waar ik lange tijd geen gehoor aan gaf.

 Als mens en als ouder kom ik dagelijks voor nieuwe (opvoedkundige) uitdagingen te staan en hebben ook wij de nodige 'puzzels' te leggen. Aanvankelijk zocht ik mijn heil hiervoor in het reguliere circuit, maar we besloten daarnaast ook de wegen van het alternatieve circuit te bewandelen.

Dit bracht vele inzichten. Inzicht in mijn kinderen, inzicht in ons gezin en niet onbelangrijk inzicht in mezelf!

Het moment brak aan dat ik niet meer voorbij kon gaan aan mijn gevoel. Het maakte me duidelijk dat mijn passie ligt in het ondersteunen van kinderen en volwassenen vanuit een coachende rol en vanuit mijn idealen. Ik besloot een eigen coachingspraktijk op te zetten en werd de trotse eigenaresse van "PuzzleMe".

Om een volwaardig coach te zijn blijf ik me bijscholen. Ik heb de opleidingen als energetische kindercoach, NEI coach en systemisch werken afgerond.

Daarnaast heb ik een aantal cursussen en bijscholingen gevold. O.a. over hooggevoeligheid, familieopstellingen, systemisch werken in de klas/groepsgeluk

en ben ik bevoegd practitioner voor het geven van Access Bars TM.

Mijn binding met onderwijs heb ik gehouden door als ZZP-er scholen en ouders te ondersteunen bij vraagstukken rondom kinderen, leerkrachten en groepen.

Mijn werk is mijn passie geworden. Ik doe de dingen die ik leuk vind. Hoe mooi is dat: "Doen waar je blij van wordt". Dat gun ik iedereen!